Polska gildia gry Raiderz
Chciałbym, żeby gildia była zgrana, a ludzie, którzy do niej należą mogli sobie ufać. Dlatego też, postanowiłem założyć wątek, w którym każdy z członków potwierdziłby akceptację regulaminu. Wyeliminuje to sytuacje, w których ktoś wykręci się od jego przestrzegania słowami "a bo ja nie wiedziałem", "a bo ja nie czytałem". Zacznę pierwszy.
Zapoznałem się z regulaminem i go akceptuję.
Dokładnie racja po drugie nie powinno być pozowania i się przechwalania i jeśli chodzi o pt to idziemy wszyscy i czekamy na kogoś a jak coś pomagamy mu a nie jak to zrobili kolesie dzisiaj olali mnie poszli sobie dalej a mnie ubili.
A tak przy okazji żeby nie było Philips80 to moja ksywa na necie i wszędzie jej używam a w grze mam Darkmor jakby ktoś nie wiedział i pozdrawiam wszystkich a co do naszej gildi to przydałby się skype żeby się porozumiewać szybciej i sprawniej.
1. Wszyscy są równi i mają takie same prawa.
2. Do gildii przystępują wszyscy dobrowolnie.
3. Gildia przyjmuje osoby pełnoletnie.
4. Kobiety są mile widziane a wręcz niezbędne (he he ).
5. Nie ma kłócenia się ubliżenia komuś !!!
6. Wszyscy którzy idą na pt idą w grupie i trzymają się razem, nie ma zostawiania ludzie na pastwę losu !!!
7. W razie jakiś kłopotów z czymkolwiek w gildii można się zwracać do tych osób Darkmor, Zarax, Haloon.
8. Zawsze służymy pomocą w questach.
9. Jeśli ktoś chcę coś wymienić czy ma jakieś pytania po to jesteśmy żeby sobie pomagać.
10. U nas nie ma robienia zamieszania czy dziwnych akcji oraz chwalenia się łupem czy ile to się narobiło Hp czy Exp.
Użytkownik
W 100% się zgadam